Skip to main content

Reply to this post | Go Back
View Post [edit]

Poster: Subterranea Radio Date: Dec 6, 2007 11:45am
Forum: faqs Subject: Audio Section Problem?

I can't seem to post items to the Audio section... after successful upload and clicking the "click here" icon, when it goes to the page where you select whether it's open source Text, Moving Image, Open Source Audio, etc. - well, the Open Source Audio drop-down is missing... the others are there... anyone else having this problem?

I tried uploading files a few times, same results.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Mike Benedetti Date: Dec 7, 2007 6:52am
Forum: faqs Subject: Re: Audio Section Problem?

I am having this same problem, after uploading a FLAC via ftp.

Now I'm trying to resubmit it with the http upload form. The "audio" icon auto-selected itself, we'll see if it actually works in about 30 minutes....

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Mike Benedetti Date: Dec 7, 2007 7:14am
Forum: faqs Subject: Re: Audio Section Problem?

Yes, I was able to create an Audio item using http upload. Ftp upload still doesn't give me the option to create Audio.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Telephone Toughguy Date: Dec 6, 2007 11:51am
Forum: faqs Subject: Re: Audio Section Problem?

I heard others are, trying clicking one of the icons that determine the media type, does that do anything?

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Subterranea Radio Date: Dec 6, 2007 4:37pm
Forum: faqs Subject: Re: Audio Section Problem?

You can select the others, no problem, then it takes you to that selection's metadata entry page. But it just doesn't give you the option to select Audio.